Höstlovsläger

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
Tvådagarsläger: 5 h / dag

Endagsläger: 5 h

Lovträning: 2,5 h / dag

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 500 - 1000 kr

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Höstlovsläger

Kom och lär er klättra på ett lekfullt och utvecklande sätt tillsammans med våra erfarna tränare och instruktörer!

Under höstlovsveckan annordnar vi vårat populära höstlovsläger där barn och unga i närliggande ålder får uppleva klättring tillsammans. Höstlovslägret anpassas efter gruppens nivå och är tillför såväl nybörjare som de mer erfarna klättrarna.

Tvådagarsläger

Tvådagarsläger är ett av våra populäraste höstlovsaktiviteter. Här får barn i relativt jämna åldersgrupper eller erfarenhetsgrupper träffas och klättra tillsammans. Våra tränare och instruktörer planerar lekar, övningar och aktiviteter utanför klättring för att göra dessa två dagar både roliga och utmanande för barnen. Vi startar klockan 10:00 och slutar klocka 15:00.

Dagsläger

Likt tvådagarslägret har våra dagsläger varit väldigt populära. Upplägget är liknande som under tvådagarslägret. Barnen får uppleva klättring genom lek, träning och utmaningar. Vi börjar klockan 10:00 och slutar klockan 15:00.

Lovträning för ungdommar

Under årets höstlov är det premiär för våran nya lovsträning för ungdommar 11 år och uppåt. Träningen är uppdelad på två eftermiddagar 15:30 – 18:00 och riktar sig till de som vill träffa jämnåriga och träna ihop under lovet. Träningen är mer fokuserad på att coacha deltagarna och utveckla deras klätterförmåga än de vanliga daglägrena. Lovträningen är öppen för alla nivåer, även nybörjare.

Pris:
Endagsläger – 500 kr
Tvådagarsläger – 1000 kr
Lovträning – 500 kr

All utrustning, lunch och fruktstund ingår i priset.

Datum och anmälan

Anmälan öppnar den 11/10 kl 10.00 och sker genom länken längst ner på sidan. Länken är öppen redan nu så att ni kan gå in och se vilka datum som finns tillgängliga för bokning.

Avanmälan

Vid avbokning senare än 72 timmar innan debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till traningskane@klattercentret.se

Coronaanpassning

Vi gör vårat yttersta för att minska smittspridningen och bedriva läger på ett säkert sätt. Vi håller oss i de delar av hallen som är lugnast så att era barn ska kunna klättra tillsammans med varandra utan att behöva vara nära andra än sina ledare och de andra barnen. De sitter och äter avskilt från våra andra besökare och vi är noga med handhygien och ser till att alla deltagare tvättar händer på väg in och ut ur hallen och innan måltider. När ni kommer för att hämta eller lämna era barn kan ni ombes att vänta utanför för att det inte ska bli köbildning vid receptionen.

Varmt välkomna till våra höstlovsläger!

X