Jullovsläger

Jullovsläger

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
Tvådagarsläger: 5 h/dag

Endagsläger: 5 h

UTRUSTNING
Se respektive kurs

Kurspris: 520 - 1040 kr

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Jullovsläger

Tyvärr är samtliga läger under jullovet 21/22 inställda på grund av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer.

Kom och lär er klättra på ett lekfullt och utvecklande sätt tillsammans med våra erfarna tränare och instruktörer!

Under jullovet så kommer vi att erbjuda klätterläger där barn och unga i närliggande ålder får uppleva klättring tillsammans. Jullovslägret anpassas efter gruppens nivå och är tillför såväl nybörjare som de mer erfarna klättrarna.

Tvådagarsläger

Tvådagarsläger är en av våra populäraste klätteraktiviteter. Här får barn i relativt jämna åldersgrupper eller erfarenhetsgrupper träffas och klättra tillsammans. Våra tränare och instruktörer planerar lekar, övningar och aktiviteter utanför klättring för att göra dessa två dagar både roliga och utmanande för barnen. Lunch ingår båda dagarna. Vi startar klockan 10:00 och slutar klocka 15:00. Pris 1040kr.

Dagsläger

Likt tvådagarslägret har våra dagsläger varit väldigt populära. Upplägget är liknande som under tvådagarslägret. Barnen får uppleva klättring genom lek, träning och utmaningar. Vi börjar klockan 10:00 och slutar klockan 15:00, Lunch och frukt ingår. Pris 520kr.

Lovträning för ungdommar

Under årets höstlov är det premiär för våran nya lovsträning för ungdommar 11 år och uppåt. Träningen är uppdelad på två eftermiddagar 16:00 – 18:30 och riktar sig till de som vill träffa jämnåriga och träna ihop under lovet. Träningen är mer fokuserad på att coacha deltagarna och utveckla deras klätterförmåga än de vanliga daglägrena. Lovträningen är öppen för alla nivåer, även nybörjare.

Datum jullovsklättring 2021 / 2022

Anmälan till våra jullovsläger 2021/2022 öppnar torsdag den 2 december kl 10.00 och görs genom bokningslänken nedanför. Vi kommer att arrangera läger 27-30 december och 3-7 jaunuari.

För att anmäla er till dessa kurser klickar ni på denna länken och fyller i formuläret. Genom att fylla i detta formulär anmäler ni intresse till ett eller flera av våra läger och vi kommer att kontakta er med erbjuden plats. Om gruppen ni har erbjudits har färre än 6 deltagare så kan vi komma att slå ihop gruppen med en annan grupp, ni erbjuds då nya platser. Avanmälan sker senast 3 dagar innan lägret börjar. Vid frågor kontakta kursskane@klattercentret.se

 

X