Ledkurs – Fortsättningskurs i repklättring

ledkurs

Kursinformation

Kurspris: 1395 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel

Vem är du: Vuxen

Ledkurs – Fortsättningskurs i repklättring

Vår ledkurs riktar sig till dig som redan har grönt kort eller motsvarande kunskaper och vill gå vidare till nya klätterutmaningar. Kursen går igenom grunderna för ledklättring, hur du säkrar en ledklättrare, samt vad du ska tänka på när du arbetar som förstaperson i ett replag. Efter godkänt resultat får du Rött kort.

Kursen består av två delar uppdelade på 3 h + 2 h och leds av våra auktoriserade klätterinstruktörer. Vid den andra delen gör du en uppklättring för att ta det röda kortet. Läs här för mer information om det Röda kortet.

Priset är 1395 kr/person, och det krävs minst två kursdeltagare för att vi ska hålla kursen. All utrustning som behövs ingår i priset.

Kommande kurser:

 

Del 1 Del 2
Kurs måndag 5 september 17.00-20.00 onsdag 7 september 17.00-19.00
Kurs måndag 21 november 17.00-20.00  onsdag 23 november 17.00-19.00

 

Uppklättring:

Om du redan har kunskaperna som behövs för att ledklättra och säkra en ledklättrare och bara saknar det röda kortet så kan du boka en uppklättring. Priset är 295 kr för uppklättringen. Uppklättringen består av ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov, och tar ca 60 minuter. Under uppklättringen kommer du att behöva både klättra och säkra en klättrare. Vi erbjuder uppklättring på förfrågan i samband med det andra kurstillfället på våra ledkurser, direkt efter det att vi håller Del 2 på Ledkurserna.

Det behövs minst två personer på uppklättringen för att den ska kunna genmföras. Om det bara är du inbokad behöver du antingen ta med en kompis som redan har rött kort, eller så kommer du att bli ombokad till ett annat tillfälle. I de fall du är själv kommer vi att höra av oss i början på samma vecka, det är därför bra om du hittar någon som kan följa med dig på kursen redan när du bokar, så slipper du att bli ombokad.

För bokning kontakta oss via mail

skane@klattercentret.se
Vid bokning uppge följande:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Vid avbokning senare än 72 timmar innan debiteras hela beloppet.

X