Påsklovsläger

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
5 h

UTRUSTNING
All utrustning ingår på lägerkurser.

Kurspris: 1160 - 1740 kr

Klättertyp: Barnbouldering

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Ungdom

Klättring passar alla och påsklovsläger hos oss är ett roligt sätt att upptäcka klättring på eller fortsätta att utvecklas i sin klättring tillsammans med andra klättrare och tränare. Lägret är ett en-, två-  eller tredagarsläger med start klockan 10:00 och slut klockan 15:00. Lunch, frukt och all utrustning ingår i priset.

All utrustning, lunch och fruktstund ingår i priset. Observera att betalning sker i kassan vid lämning på första lägerdagen.

Om gruppen ni har anmält er till har färre än 6 deltagare så kan vi komma att slå ihop gruppen med en annan grupp, ni erbjuds då nya platser. Avanmälan sker senast 3 dagar innan lägrets början.

Anmälan

Anmälan via länken nedan. Mer inormation om när platserna släpps kommer senare. På bokningssidan kan ni även se vika dagar vi har läger och för vilka åldersgrupper, samt hur många platser det är kvar på respektive läger. Vill du ha information om när vi släpper våra platser, gör en intresseanmälan.

Avanmälan

Vid avbokning senare än 24 timmar innan debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till traningskane@klattercentret.se

Varmt välkomna till vårt påsklovsläger!

X