Introduktion till Klättring på Kjugekull

Kursinformation

Kurspris: 400 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Följ med oss på en guidad tur runt Kjugekull!

Är du intresserad av att testa att bouldra utomus? Eller har du redan testat och skulle vilja lära dig lite mer? Den 4 maj klockan 9.30 – 14:00 anordnar Klättercentret en guida tur till klätterparadiset Kjugekull. Bokningar görs via bokningslänken nedan.

Kursinnehåll

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på klättring ute samt för dig som kanske redan tagit steget och vill ha lite mer kunskap om Kjugekull och bouldering utomhus. Vi guidar dig bland Kjugekulls många stenblock och problem och ger tips på allt från fina problem och teknik till utrustning och annat som gör bouldering utomhus till en relativt säker och garanterat inspirerande aktivitet.

Efter den här kursen har du blivit introducerad till bouldering utomhus och området Kjugekull. Du har fått grundläggande tips om säkerhet, teknik och praktiska färdigheter för att själv hitta problem som passar.

Du tar dig själv till och från Kjugekull, vägbeskrivning finner du här. Vi står för crashpads och du tar med egna klätterskor, kläder efter väder samt eventuell förtäring.

Arrangemanget kan komma att ställas in eller flyttas om vädret kräver det.

X