Prova på klättring – Vuxen

Prova på klättring

Kursinformation

Kurspris: Bouldering 200 kr, rep och bouldering 300 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Prova på klättring – vuxen 

Den här kursen riktar sig till vuxna (15 år och äldre) som vill prova på klättring. Kursen är 60 minuter lång och leds av våra erfarna instruktörer. De flesta av våra väggar är boulderväggar vilket innebär att klättrarna klättrar två till fyra meter upp (om de vill) över tjocka landningsmattor. Vi har även repväggar som är ca sex meter höga. I och med att bouldering är vårt huvudfokus så fokuserar våra prova på kurser på just bouldering. Om ni vill prova på att klättra även rep så får ni gärna meddela oss det i er bokning så kan vi informera instruktörerna. Efter kursen får ni gärna stanna kvar och klättra själva tills ni inte orkar mer eller tills dess att vi stänger för dagen.

Undrar du fortfarande om klättring är för dig, ta då en titt på filmen ”jag klättrar” som består av en rad olika samtal med klättrare eller läs mer om de olika klätterstilarna.

Vem riktar sig kursen till?

Du kan vara helt ny till tanken på att klättra upp på väggar, vara en medföljande vän eller nyfiken förälder/barn. Kanske har du till och med klättrat lite innan men känner dig lite osäker på hur det fungerar med klättring i vår hall. Kursen fungerar som ett första steg in i vår klättervärld.

Tider:

Prova-på bouldering:

14/3

25/4

23/5

Pris: 200 kr/person

Prova-på rep & bouldering:

28/3

 

Pris: 300 kr/person

I samband med skollov så ändrar vi våra prova-på tider, för att se tider under skollov ring vår reception eller kolla in skollovs aktiviter. Våra prova-på tider påverkas även av tävlingar och sociala events som vi arrangerar i hallen några gånger per år.

Är du nyfiken på vad ditt nästa steg i klättring kan vara så kolla då in våra teknikkurser och terminsträningar hos oss!

Privat kurs

Om ni är en grupp som vill prova på klättring tillsammans så kan ni göra en privat bokning. Vid privata bokningar så hittar vi en tid som fungerar för er och för oss. Vi har även kurser som riktar sig till er som vill anordna möhippor eller svensexor, after work med kollegor eller kick-off och företagskonferanser

För att boka en privat kurs så mejlar ni oss på kursskane@klattercentret.se så hjälper vi er att hitta en tid och en kurs som passar er.

60 min klättring med instruktör

Tid: 60 minuter

Pris: 250 kr per person, minimum pris 1500 kr (motsvarar 6 deltagare).  

I priset ingår utrustning, entré och instruktör. Vill ni stanna kvar och klättra efter kursen så är ni välkomna att göra det.

För bokning kontakta oss via mail eller ring vår reception 040 – 655 85 05

kursskane@klattercentret.se
Ange följande när ni bokar:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid (ge oss gärna två till tre alternativ som fungerar för er)
  • Ditt namn 
  • E-mail address
  • Mobilnummer

Avbokning senast 24 timmar innan kursen. 

 

X