Sommarlovsläger

Sommarlovsläger på Klättercentret

Kursinformation

Kurspris: från 500 kr kr

Typ: Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Ge apan i dig en chans – Klättra med oss i sommar!

Nu är det snart sommar och vi på klättercentret vill passa på att välkomna er till vårt populära sommarlovsläger!

Under våra läger får ni träffa några av våra tränare och instruktörer och tillsammans kommer ni att bouldra, klättra med rep och leka. Sommarlovslägret är anpassat till klättrare av alla nivåer i åldrarna 7 – 17 år , och är ett roligt sätt att lära känna andra unga klättrare på.

Denna sommar så erbjuder vi två olika former av läger. Våra dagsläger riktar sig till nybörjare och erfarna klättrare som vill prova på klättring och vertikala utmaningar. Tvådagarsläger riktar sig till dem som är nyfikna på vad en kan lära sig i klättring, förutom klätterlek så finns också element av teknik.

I priset ingår all utrustning, lunch och en fruktstund. Betalning sker på plats senast vid det första tillfället.

Pris: 

Dagläger 500 kr

Tvådagarsläger 1000 kr

Datum för sommarlovsläger sommaren 2020:

Tiderna är 10.00 – 15.00 för samtliga läger.

Vi har platser kvar på följande läger:

Vecka 26
Måndag Dagläger
Tisdag Dagläger
Onsdag Dagläger
Torsdag Dagläger

Om vi har färre än fyra barn per läger så kan lägret komma att ställas in. Vi meddelar er senast två vecka innan med alternativ.

Till erfaren klättrare räknas de som gått klätterskolan hos oss 1 termin eller mer samt de som deltagit vid tidigare läger. Vi anpassar grupperna främst efter erfarenhetsnivå men även efter ålder.

Avbokningsregler

Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än en vecka (7 dagar) innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avanmälan ska ske skriftligen till kursskane@klattercentret.se

X