Sommarlovsläger

Sommarlovsläger på Klättercentret

Kursinformation

Kurspris: Från 1098 kr

Typ: Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Ungdom

Ge apan i dig en chans – Klättra med oss i sommar!

Nu är det snart sommar och vi på klättercentret vill passa på att välkomna er till vårt populära sommarlovsläger!

Under våra läger får ni träffa några av våra tränare och instruktörer och tillsammans kommer ni att bouldra, klättra med rep och leka. Sommarlovslägret är anpassat till klättrare av alla nivåer i åldrarna 7 – 17 år , och är ett roligt sätt att lära känna andra unga klättrare på.  Varje läger består av max 12 barn med liknande erfarenhetsnivå och ålder samt två tränare som leder lägret. Det går bra att anmäla sig till flera dagar. Upplägget är liknande samtliga dagar men det gör inte klättringen mindre kul för det!

Vi erbjuder tre olika former av läger: Våra tvådagarsläger och tredagarsläger riktar sig till nybörjare och erfarna klättrare som vill prova på klättring och vertikala utmaningar. Vårt veckoläger riktar sig till dem som är nyfikna på att lära sig mer om klättring och förutom klätterlek ingår det pass med klätterteknik. Fokus ligger alltid på lekfullt lärande. Samtliga läger börjar klockan 10:00 och slutar klockan 15:00. I priset ingår all utrustning, lunch och en fruktstund.

Datum för läger 2023

Datum Åldersgrupp Lägertyp
19 – 20 juni 7 – 8 år Tvådagarsläger
21 – 22 juni 9 – 11 år Tvådagarsläger
26 – 27 juni 7 – 8 år Tvådagarsläger
28 – 30 juni 9 – 11 år Tredagarsläger
31 juli – 4 augusti 11 år och uppåt Veckoläger
7 – 9 augusti 9 – 11 år Tredagarsläger
10 – 11 augusti 7 – 8 år Tvådagarsläger
14 – 16 augusti 9 – 11 år  Tredagarsläger

 

Pris: 

Tvådagarsläger 1098 kr

Tredagarsläger 1647 kr

Veckoläger 2745 kr

Anmälan

Anmälan öppnar den 24 april klockan 10:00 och bokningen görs via länken “boka denna kurs” nedan. Länken tar dig till vår bokningssida där detaljer kring vilka datum vi arrangerar de olika typerna av läger och vilka åldersgrupper de riktar sig till.

Om vi har färre än sex barn per läger så kan lägret komma att ställas in. Vi meddelar er senast 1 vecka innan med alternativ.

Avbokningsregler

Vid avbokning senare än 24 timmar innan debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till kursskane@klattercentret.se

X