Plastic Fantastic!

Välkommen till Plastic Fantastic! Ett socialt event med inslag av tävlingar. Vi riktar oss lika mycket till er som nyligen börjat klättra, som till erfarna klättrare. Tävlingarna går att vinna på olika vis, genom alltifrån klätterprestationer till teamwork och på ren bonnatur. Vi har grymt fina priser från våra sponsorer!

Här kan du läsa resultaten från huvudtävlingen!

Plastic fantastic i korthet

15.00 öppnar vi för registrering. Kom i tid!
16.00 startar Scorecard tävling. Vinnare i herr och dam klass koras strax efter 20.00
Olika Tävlingar dyker upp under kvällen.
20.30 Prisutdelning och utlottning

Kostnad

100kr för medlemmar och 200kr för icke medlemmar*
Inträdet avser scorecard och entre.

Scorecard och Problemator

Problemen som byggs för kvällen ligger tillgängliga som scorecard i appen Problemator. Under fyra timmar tickar man så många problem som möjligt. Ladda ner appen till din smartphone (Appstore eller Google Play) och registrera en användare redan idag! Du kan även skapa en användare direkt på Problemators hemsida.

Vi kommer hjälpa till att registrera er till tävlingen på plats innan vi kör igång, men skapa gärna en användare redan nu, så rullar allt på bättre. En användare krävs för att du som deltagare ska kunna vara med i utlottningen, och den vill du absolut inte missa.

För mer info om grader och problem kolla http://www.klattercentret.se/malmo/gradering/

Feta problem!

Vi utlovar fantastisk klättring med problem speciellt byggda för kvällen. Med ledbyggare från Tyskland, Stockholm och Malmö med omnejd lovar vi att det blir något alldeles extra! Dessutom har vi tillsammans med våra sponsorer och samarbetspartners tagit fram ett riktigt bra prisbord för de roliga tävlingar som dyker upp. Köket har även förberett en speciell Plastic Fantastic meny när det e dax att fylla på med energi.

KC har öppet som vanligt under dagen, så titta gärna in tidigare. Klättringen är något begränsad veckan innan och under lördagen då vi förbereder för Plastic Fantastic.

*Som medlemmar räknar vi de med årskort, halvårskort (gäller även dagkort) samt autogiro.

X