Teamledare

Rollen som Teamledare för reception och café är ny hos oss och du kommer vara delaktig i utvecklingsarbetet. Som teamledare leder och fördelar du arbetet i receptionen, butiken och caféet. Vår mission är att ge våra besökare den bästa upplevelsen av klättring och service. Som teamledare är det din uppgift att se till att vi lever upp till detta.

Arbetet består av vanligt förekommande uppgifter inom reception, butik och café, samt att stötta receptionschefen med administration och ledarskap inom verksamhetsområdet. I rollen ingår att stötta och coacha medarbetare att utvecklas samt säkerställa att regler om arbetsmiljö och säkra arbetsmetoder följs. Du samarbetar med köket och bidrar med att säkerställa god hygien i enlighet med livsmedelsregler. Arbetstider varierar och arbete på kvällar och helger ingår.

Utbildning och erfarenhet

För att lyckas i rollen som Teamledare har du dokumenterad erfarenhet av att leda andra medarbetare samt erfarenhet av arbete inom café, restaurang, reception eller liknande serviceyrken. Du känner dig bekväm att jobba i bokningssystem som BRP, kan hantera MS Office och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil

Som person vill vi att du är kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga med kollegor i teamet och känner dig bekväm med att ta emot och ge feedback. Du har förmågan att skapa och värna om gott samarbete mellan medarbetare och kollegor även inom andra verksamheter på Klättercentret. Vi tror att du självständigt kan identifiera utmaningar och att du är lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du gillar att jobba i en miljö med högt tempo med positiva och peppande arbetskamrater.

Vill du vara delaktig i ett växande företag som kontinuerligt arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som upplevelse och träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden så tjänsterna kan komma att tillsättas innan rekryteringen är avslutad.

Varmt välkommen med din ansökan till malmoreception@klattercentret.se

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

 

X