Välkommen och prova på klättring under jullovet

Nu är det snart jul och så klart så ska ni komma hit och klättra! Vi har prova på pass varje dag! Se vilka tider som passar er bäst nedan och hör sedan av er till oss och boka in er.

Prova på klättring är en perfekt aktivitet för hela familjen. Alla kan klättra och vi har flera olika väggar med svårighetsgrader som vi anpassar efter den som klättrar. Ni får klättra tillsammans med en utbildad instruktör under 1,5h och testa på de höga väggarna. Efter passet med instruktör får ni självklart vara kvar så länge ni orkar och klättra på våra lägre väggar som vi kallar bouldering.

Tider för prova på – Topprepsklättring

Pris 260:-/ person
Datum: 27/12 – 8/1

Begränsat antal platser. Boka för att säkra din plats.
Det är gratis att bara följa med in och titta på.

Bouldering

För att klättra bouldering krävs ingen förbokning. Då är det bara att komma och besöka oss under våra öppettider. Första gången du besöker oss? Vad roligt! Du får alltid en genomgång hur det fungerar så sedan kan klara dig själv. Varmt välkommen!

Pris: Junior 110:-, Vuxen 180:-
Hyra av skor: 45:-
Det är gratis att bara följa med in och titta på.

Leta efter nissar

Missa inte vår skattjakt som vi har för det mindre barnen. Alla som deltar får ett smaskigt pris från vårt café. Perfekt för er som planerar att fika hos oss! Köp en skattkarta för 20:- och leta efter alla nissar som gömt sig i hallen!

X