Sommarprogram i Loungen

I våras invigde vi Loungen, nu kör vi på med sommarprogram på vår ovanvåning! 

Loungen har öppet fredagar 17:30 – stängning (sista servering 21:30) och på utvalda onsdagar. Här uppe kan nu avnjuta en kall öl eller annan dryck med goda vänner, ta en eftermiddagsfika och planera de kommande resorna eller inspireras av klättrare ute i hallen!

SommarprogramArt show Filmfestival

Sommarprogram – vad händer?

Först ut – Art show!

Under sommaren kommer vi att fylla Loungen med underhållning varannan fredag. Sommarprogrammet startar med en konstutställning där lokala konstnärer ställer ut delar av sina verk.

Under de kommande veckorna

Sommaren fortsätter med aktiviteter som Pub quiz med frågor som på olika sätt relaterar till klättring. Ett utmärkt sätt att introducera era vänner till klättring (kanske rent av efter att det har provat på klättring ute i hallen för första gången?). En av kvällarna så arrangeras en klätterauktion där ni som deltagare får lämna in klätterrelaterade saker till auktion. Vår aktionär kommer att göra allt hen kan för att bjuda in till en kväll av mycket skratt och vänskap!

För er som gillar brädspel så arrangerar vi en brädspelskväll den 13 Juli, ta med erat favoritspel eller kom hit och spela något av de spelen som vi eller andra tar med sig!

Brädspelskväll

Avslutningsvis – Filmfestival!

Vi tackar av sommaren och startar upp hösten med en filmfestival!

Här får ni som klättrare skicka in era egna klätterfilmer till oss! Det kan vara en film som ni klippt ihop för länge sedan eller från i sommar. Kanske visar den klättring utomhus, kanske visar den klättring inne hos oss? Allt inom klättring är välkommet!

Skicka in era bidrag till oss under sommaren och var med och tävla om titlar som ”Bästa klätterfilm”, ”Kreativaste film” & ”Snyggt försök..”. Mer information angående filmfestivalen kommer under sommaren men spika datumet redan nu och glöm inte kameran hemma när ni åker ut (eller klättrar inomhus)!

 

 

Ses i sommar!

X