Afterwork med klättring

Gör något kul tillsammans med kollegor och vänner efter jobbet eller skolan kom på afterwork med klättring. Vi erbjuder en rad olika kurser och klätteraktiviteter som riktar sig till företag eller grupper. De olika klätteraktiviteterna kan kombineras med mat från vårt Café och efter chill i Loungen med utsikt över klätterhallen.  Vi har även lite olika konferens paket för företag.

Klättringen

Hos oss finns 1000 kvadratmeter klättring med starkt fokus på bouldering. Bouldering är en klätterstil där klättrarna löser problem på väggarna skyddade av tjocka mattor under sig. För er som är nya till klättring rekommenderar vi en av våra prova på klättring kurser. Med en instruktörs hjälp och stöttning vägleds ni genom problemen i hallen och får lära er grunderna till bouldering. Vi har även kurser med fokus på grupp aktiviteter och utmaningar. KC-kampen är en lekfull utmaning där gruppen antingen tillsammans löser en gåta genom de ledtrådar som fås efter avklarade utmaningar, gruppen kan också välja att dela på sig och tävla mot varandra. Det går såklart bra att komma hit och klättra på egen hand.

Middag & dryck

Vår restaurang lagar säsongsanpassade maträtter med allt från det lätta tilltugget till större måltider kolla gärna in vår aktuella meny. Vi har allt ifrån mat till all ätaren till mat för veganen och alternativ till dem som äter glutenfritt.  Från vår bar kan ni sen beställa öl, cider, vin eller alkoholfria alternativ efter klättringen eller till maten.

Något inspirerande

Presentationer av klättraren kan vara något av det mest inspirerande för framtida planer eller träningsenergi. Vi föreläser om klätterresor, personliga utveckling genom klättring eller tränings principer och träningssätt. Har ni specifika önskemål tveka då inte att fråga efter det i mejlet så återkommer vi till er med ett förslag på föreläsning.

Boknings förfrågan – Afterwork med klättring

För att boka in er på en afterwork med klättring så ber vi er mejla oss på skane@klattercentret.se. För att vi ska kunna ge er ett korrekt prisförslag ta gärna med information om vilken typ av klättring ni vill ha (egen klättring, prova på eller KC-kampen), hur många ni förväntas bli, om ni vill äta och om nu vill boka in en föreläsning.

X