Eventkalender 2019 Klättercentret Skåne

Vi har en späckad eventkalener våren 2019!

Under 2018 så hann vi med att arrangera Plastic fantastic volym 2.0, vår första barn&ungdomstävling Defy gravity, en konstutställning, film och quiz kvällar, burger night, taco night, One more move och vår tävlings serie Local legends, för att nämna ett par men långt i från allt!

Nu är året snart slut och det är dags att peppa till för våren!

Healthy night

För alla er som har nyårslöften om att äta bättre och träna mer så bjuder köket på en extra nyttig meny den 18/1! Så klart är även ni andra utan nyårslöften välkomna ni också!

The new room

Ni har väl inte missat att vi kommer att utöka vår klätteryta med ytterligare 300 kvadratmeter bouldering? I början av februari öppnar vi väggen och välkomnar er och två nya greppserier till vår lokal 😉

Alla hjärtans dag

Att hitta rätt klätterpartner är inte det lättaste, vissa får leta hela sitt liv efter den perfekta pepparen, spottaren och betakompisen. Den 16 februari så gör vi letandet lite lättare för dig!

Sportlovsläger & aktiviteter

Under vecka 8 så arrangerar vi vårat populära skollovsläger och har extra många prova-på kurser och dessutom till Sportlovs priser!

Plastic fantastic 

Vår populära totalboulder är tillbaka! Denna gång med än mer fokus på socialt häng och roliga utmaningar. Plastic fantastic har inslag av klättring, lekar och “off the wall”-klätterhäng. Ett perfekt event för alla klättrare, nya som gamla.

Local legends – cup 

Vi fortsätter att arrangera små tävlingar under våren. Denna gång byter vi format lite och bjuder in till en tävling i cup format. Anmälan stänger 20 januari så missa inte att anmäla er. Problemen ligger i graderna 5 + – 7a för damerna och 6b – 7c för herrarna.

Defy gravity 

Vår klättertävling för barn och unga!

Påsklovsläger

Tjuge på Kjuge

En tävling utomhus! I maj så tar vi med en del av Klättercentret till Kjugekull. Klättrarna tävlar på problem som är utvalda och utsatta i en cirkel. Sedan grillar vi och hänger vi innan dagen är slut.

Och det är bara det som händer i vår.. vänta tills ni ser hur det ser ut till sommaren och hösten!

X